Werkschoenen nodig?

Wij zorgen er voor dat uw organisatie volledig voorzien wordt van de beste veiligheidsschoenen in de markt. Wij zetten dit op zo'n manier voor u op, dat u hier geen omkijken meer naar heeft!

Wij werken o.a. voor:

Werkschoenen specialist


Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van comfortabele werkschoenen. We tackelen je problemen en zorgen voor de juiste veiligheidsnormering.

Gepersonaliseerd schoenen halen

U kunt samen met ons kijken naar passende afspraken over het halen van werkschoenen. U medewerkers kunnen dan schoenen halen volgens deze afspraken, waarna wij de factuur naar jullie administratie sturen.

Veel modellen voorradig


Wij hebben veel verschillende modellen werkschoenen voorradig in onze winkel. Zo grijpen we zelden mis en kunnen jij en je collega altijd veilig te werk.
Mobirise

Goede werkschoenen, van cruciaal belang..

"Die werkschoenen zijn altijd zulke lompe klompen"
of 
"Ik krijg altijd enorme zweetvoeten van werkschoenen"

Dit zijn twee klachten die wij maar al te vaak te horen krijgen. Daarom is het belangrijk dat jou werkschoenen leverancier je kan vertellen hoe deze problemen op te lossen zijn. Een slechte paar werkschoenen kunnen fysieke problemen met zich mee brengen, tot aan je nek. Daarom zijn goede en comfortabele werkschoenen van cruciaal belang! 
Wij helpen al veel bedrijven in de bouw, industrie en transport met het efficiënt leveren van goede, ondersteunende werkschoenen. Wij zorgen dat je schoenen de juiste veiligheidsnormering dragen en dat medewerkers op een simpele en laagdrempelige manier nieuwe werkschoenen bij ons kunnen halen. We maken afspraken over de leveringen, een budget per medewerker of eventueel uit welke modellen er gekozen mag worden. Net hoe dit voor jou het beste uitkomt.

Contactgegevens
Openingstijden
  • Maandag: 08:00-17:00
  • Dinsdag: 08:00-17:00
  • Woensdag: 08:00-17:00
  • Donderdag: 08:00-17:00
  • Vrijdag: 08:00-17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
Amko Werkkleding

Werkkleding nieuwe stijl, waar iedereen beter van wordt.

Social

mobirise.com web builder