Werkkleding nodig?

Een specialist + een efficiënt bestelsysteem = Geen zorgen meer voor jou!

Werkkleding specialist

Wij zijn gespecialiseerd in werkkleding voor bouw, industrie, transport, schilders en hoveniers. Samen kiezen we het meest geschikte pakket voor uw vakgebied.

Gepersonaliseerd bestelsysteem

Wij hebben een gepersonaliseerd bestelsysteem wat het plaatsen van bestellingen zo simpel mogelijk maakt. Zo staat uw pakket, alle maten en de bedrukking voorgeprogrammeerd. Geheel kostenloos!

Efficiënte leveringen

Omdat alles bij ons in het systeem staat kunnen wij snel en efficiënt leveren. Bestel kleding pas wanneer het aan vervanging toe is en al vanaf 1 stuk. Binnen ca. 5 werkdagen geleverd. Zonder meerprijs uiteraard.

Onze merken

Bij Amko Werkkleding begrijpen we hoe belangrijk het is om hoogwaardige, duurzame werkkleding te hebben die de zwaarste werkplekken aankan. Daarom bieden wij een breed scala aan werkkleding speciaal ontworpen voor professionals in de bouw, logistiek, industrie en dienstverlening. Onze kleding is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, zodat uw team er op de werkplek op hun best uitzien.

Onze snelle levering, geen minimale hoeveelheidseis en efficiënte bestelsysteem maken ons de perfecte keuze voor al uw werkkledingbehoeften.

Mobirise

Wij werken o.a. voor:

Mobirise

Gewoon efficiënt geleverd

Een van de voordelen van het kiezen voor Amko Werkkleding is dat wij geen minimale hoeveelheidseis hanteren. Of u nu werkkleding nodig heeft voor één persoon of honderd, we hebben het voor u. Dit maakt ons de perfecte keuze voor zowel kleine als grote bedrijven.

Ons efficiënte bestelsysteem maakt het gemakkelijk om uw bestelling te plaatsen en snel uw werkkleding te ontvangen. Selecteer gewoon de items die u nodig heeft en voor wie deze bedoelt zijn. Hier staan alle gegevens, zoals bijv. de juiste maat, al aan gekoppeld. Jullie hoeven dus niks te onthouden en alles wordt binnen ca. 5 werkdagen geleverd. Het is zo eenvoudig!

Wat klanten over ons zeggen:

Brakenhoff Groep

"De samenwerking met Amko is erg prettig, de zorg van bedrijfskleding nemen zij volledig uit handen."

Elox Surface Treatments

"De werkkleding bevalt prima, zit erg comfortabel en heeft de uitstraling die we willen."

Ook uw werkkleding gewoon goed geregeld hebben?

Werkkleding nieuwe stijl, waar iedereen beter van wordt. Dat is waar wij voor staan. Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen de perfecte werkkleding voor uw team te vinden. Vul onderstaand aanvraag formulier in en wij nemen binnen 1 à 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken of een voorstel toe te sturen.

Vraag een vrijblijvend voorstel aan!

Benieuwd wat wij voor u en uw team kunnen betekenen? Vraag eens een geheel vrijblijvend voorstel bij ons aan.

Welke items moeten er in het voorstel terug komen?*
Contactgegevens
Openingstijden
  • Maandag: 08:00-17:00
  • Dinsdag: 08:00-17:00
  • Woensdag: 08:00-17:00
  • Donderdag: 08:00-17:00
  • Vrijdag: 08:00-17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
Amko Werkkleding

Werkkleding nieuwe stijl, waar iedereen beter van wordt.

Social

mobirise.com best software