Circulair met werkkleding omgaan?

Wij helpen u met het recyclen van uw oude werkkleding op vertrouwlijke wijze!

Circulaire retour logistiek

Help mee aan een circulaire toekomst

Lever uw oude werkkleding in en help met het besparen van grondstoffen en nog veel meer. Onze retour logistiek zorgt er voor dat u dit zo min mogelijk moeite kost!

Inzicht in je bijdrage

Wij zorgen er voor dat u altijd inzicht krijgt in uw bijdrage! We genereren rapporten/overzichten met de door u bijgedragen besparingen. 

Vertrouwlijk verwerkt

Wij zorgen er voor dat er nooit bedrijfslogo's terug in omloop gaan. Zo kunt u er zeker van zijn uw identiteit niet op ongewenste plekken terug te vinden is.

Hoe gaat onze circulaire retour logistiek in zijn werk?

1

Bestel en vul een Resource Box

Het begint met het bestellen van 1 of meerdere Resource Boxen. Deze box(en) komen wij dan op locatie bezorgen. Vervolgens kunt u de box(en) dan vullen met alle werkkleding, werkschoenen en pbm's die niet meer gebruikt worden. Zodra uw box vol is, geeft u ons een seintje en komen wij deze weer ophalen. Een box vraagt een investering van €22,50 excl. btw per stuk. Hiervoor kunnen wij het gehele proces in werking zetten. (Wij verdienen hier niks aan, buiten de bijdrage aan een betere toekomst.)
2

Refurbishment en recycling

Uw gebruikte werkkleding, werkschoenen en beschermingsmiddelen kunnen waardevolle grondstoffen bevatten die opnieuw worden ingezet. Zodra de producten binnen komen, worden ze gehygiëniseerd, gesorteerd en beoordeeld aan de hand van de samenstelling en de kwaliteit. Er worden nieuwe producten van gemaakt, maar ook wordt het doek vervezeld om er nieuwe garen en doeken van te maken. Het leder van werkschoenen kent een nieuwe toepassing in o.a. de automotive.  Misschien rijdt jij binnenkort wel in een auto die bekleed is met stoffen van circulaire garen.
3

Inzicht in uw bijdrage

Zodra uw box(en) door de hersortering heen zijn, worden deze verwerkt in uw overzicht. Zo kunt u een rapport/overzicht krijgen van wat er bespaard is door de door u ingeleverde werkkleding en pbm's. Deze overzichten kunt u weer gebruiken om aan te tonen dat u duurzaam met uw werkkleding om gaat, bijvoorbeeld door deze te plaatsen op uw website.
Mobirise

Voorbeeld van een besparingsrapport

Contactgegevens
Openingstijden
  • Maandag: 08:00-17:00
  • Dinsdag: 08:00-17:00
  • Woensdag: 08:00-17:00
  • Donderdag: 08:00-17:00
  • Vrijdag: 08:00-17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
Amko Werkkleding

Werkkleding nieuwe stijl, waar iedereen beter van wordt.

Social

Built with Mobirise bootstrap template