Werkkleding nodig?

Een specialist + een efficiënt bestelsysteem = Geen zorgen meer voor jou!

Wij werken o.a. voor:

Werkkleding specialist

Wij zijn gespecialiseerd in werkkleding voor bouw, industrie, transport, schilders en hoveniers. Samen kiezen we het meest geschikte pakket voor uw vakgebied.

Gepersonaliseerd bestelsysteem

Wij hebben een gepersonaliseerd bestelsysteem wat het plaatsen van bestellingen zo simpel mogelijk maakt. Zo staat uw pakket, alle maten en de bedrukking voorgeprogrammeerd. Geheel kostenloos!

Efficiënte leveringen

Omdat alles bij ons in het systeem staat kunnen wij snel en efficiënt leveren. Bestel kleding pas wanneer het aan vervanging toe is en al vanaf 1 stuk. Binnen ca. 5 werkdagen geleverd. Zonder meerprijs uiteraard.
Je werkkleding is gewoon goed geregeld...

Wij horen het nog te veel. Bedrijven met een archief vol met werkkleding en dan blijven uiteraard de incourante maten over. Of ZZP'ers en bedrijven die geen idee hadden over welke functionele en comfortabele werkbroeken er allemaal zijn. 
Daar brengen wij graag verandering in. Je werkkleding goed regelen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Altans in onze ogen niet. Daarom zorgen wij er voor dat, nadat het pakket bekent is, bestellen simpel en efficiënt is. De bedrukking, de maten en het kledingpakket is bij ons bekent en daardoor kan er al vanaf 1 stuk nabesteld worden, zonder meerprijs. Zo simpel moet het zijn naar onze mening.
Het enige wat doorgegeven moet worden is welk kledingstuk er nodig is en voor wie het is, wij zorgen dan dat het geheel naar wens wordt afgeleverd. Of je nu ZZP'er ben of dat er meerdere verschillende business units voorzien moeten worden. We zoeken naar de beste oplossing zodat er geen zorgen meer zijn wat de werkkleding betreft. 

Koen van der Waart - Amko Werkkleding

"Super tevreden met de geleverde werkkleding. Drukwerk van logo ziet er schitterend uit. Goede begeleiding in uitzoeken van de juiste materialen."

Mobirise

Gerard Endema

Endema Woninginrichting

"De kleding is van prima kwaliteit. Verder een goed advies en meegedacht met mijn wensen. Het is een mooi team van jonge ondernemers."

Mobirise

Marcel Trieling

Marcel Trieling Bouwbedrijf

Met ons samenwerken gaat als volgt:

Mobirise

Kennismaking

We beginnen uiteraard met een afspraak bij ons in de winkel of bij u op locatie. Samen kiezen we dan een passend werkkleding pakket uit. Vervolgens kijken we natuurlijk ook naar de bedrukking. Nadat dit alles bepaald is, krijgt u van ons een passende offerte.

Mobirise

Inrichting bestelsysteem

Nadat de offerte akkoord is, beginnen wij met het aanmaken van de bedrukking. In de tussentijd zullen we, als dit nog nodig is, een passessie doen om er voor te zorgen dat iedereen in de juiste maat loopt. Wij zorgen dan dat het pakket, de bedrukking en de maten zijn voorgeprogrammeerd in ons bestelsysteem.

Mobirise

Bestellen maar

Nu alles bij ons bekent is, kunnen de bestellingen geplaatst en uitgeleverd worden. Dit kan al vanaf 1 stuk (zonder meerprijs) en het zal binnen ca. 4-5 werkdagen geleverd zijn. U kunt met een mailtje of telefoontje bestellen. Ook kunt u inloggegevens krijgen om via de webshop te bestellen op medewerker niveau. Wanneer u inlogt staat alles voor u klaar en hoeft u alleen nog maar aan te geven wie wat nodig heeft. In de webshop kunt u ook ten alle tijden facturen opvragen of naar de orderstatus kijken. Ook kunt u uw bestelgeschiedenis opvragen om te kijken wat er allemaal besteld is in een bepaalde periode.

Een korte video over hoe ons systeem in zijn werk gaat:

Laten we eens kijken wat we voor je kunnen doen?

Iedereen heeft andere wensen en elk vakgebied heeft andere eisen. Daarom maken wij graag geheel vrijblijvend kennis om te kijken hoe we je het beste kunnen helpen. Dit kan bij ons in de winkel of bij u op locatie.

Contactgegevens
Openingstijden
  • Maandag: 10:00-18:00
  • Dinsdag: 10:00-18:00
  • Woensdag: 10:00-18:00
  • Donderdag: 10:00-18:00
  • Vrijdag: 10:00-18:00
  • Zaterdag: op afspraak
  • Zondag: Gesloten
Amko Werkkleding

Daar maak je wat mee!

Social

Built with Mobirise - Check this