free site design templates

Leer hoe u werkkleding beter en efficiënter organiseerd voor uw bedrijf.

Werkkleding organiseren wordt vaak als lastig ervaren. Wij geven u graag een paar tips om dit proces te verbeteren!

Waar mag de trainingsvideo naartoe gestuurd worden?

Wat u leert in deze training:

1

WAAR U OP MOET LETTEN BIJ INKOPEN


We geven u tips over waar en hoe u het beste werkkleding kan inkopen. 

2

HOE WERKKLEDING UITGIFTE BIJGEHOUDEN KUNNEN WORDEN

We vertellen wat er allemaal bijgehouden moet worden bij het uitdelen/uitgeven van de kleding om zo effectief mogelijk te kunnen organiseren. Hierbij krijgt u van ons een uitgifte sheet om dit overzichtelijk te doen.

3

OP WELKE MANIER U UW WERKKLEDING VOORRAAD KUNT VERMINDEREN

Om uw voorraad en omloopsnelheid zo veel mogelijk te verminderen, moet u dit uiteraard bijhouden zoals in tip 2, maar we geven ook praktische tips om met voorraad reducering aan de gang te gaan.

Over de trainingsvideo:

In de trainingsvideo leert u Koen van der Waart, oprichter van Amko Werkkleding, kennen. Koen heeft binnen Amko Werkkleding de meeste kennis over werkkleding en het bestelproces.
Amko Werkkleding heeft 100+ klanten en Koen heeft ze allemaal meegemaakt en gesproken. Hierdoor is Koen een hoop problemen met het bestellen van werkkleding tegengekomen bij klanten en heeft hij veel feedback mogen ontvangen. De belangrijkste ervaringen neemt hij mee in deze training.

In de video worden 3 vraagstukken besproken: 1. Waar kan ik het beste mijn werkkleding vandaan halen? 2. Hoe behoud ik de controle over het bestelproces? 3. Waar in het bestelproces kan ik het beste geld besparen?
De training is dus voor vrijwel iedereen in de bouw, industrie, transport, logistiek en soortgelijke vakgebieden geschikt. Zowel ZZP'ers als ondernemers of managers een (grote) groep medewerkers kunnen nuttige tips uit deze training mee nemen.

Het is een korte video waarin een praktische tips worden gegeven die gelijk binnen uw organisatie geïmplementeerd kunnen worden. Met een "korte" video bedoelen we ook echt kort, omdat we niet te veel van uw tijd willen gebruiken. Het inkopen van werkkleding hoeft immers ook geen tijdintensieve klus te zijn met de juiste werkwijze. 
U ontvangt na inschrijving een mail van ons waarmee u de video kunt bekijken. Ook kunt u op deze mail reageren als u achteraf nog vragen voor ons heeft! De training is uiteraard gratis.

"Het is echt zonde als je ziet hoeveel geld en tijd er verloren gaat bij het bestellen van werkkleding. Deze middelen kunnen vaak veel productiever ingezet worden." 

Koen van der Waart

Oprichter Amko Werkkleding